Flytt Jossan*

idag har vi flyttat dom sista sakerna, sista flyttlasten kom alldeles nyss. vi har sprungit och åkt som hamstar i ett hjul hela dagen. fast det har ju gett resultat att det är klart nu, tack och lov.
min lilla idé om mitt rum är nu verkställd och det blev bättre än väntat faktist. fast det är bara det att man inte riktigt kan uppleva den där känslan när det står flytt kartonger så att man inte ser golvet, det är ganska kul att leka lite hinderbana för att komma in och ut ur rummet, men det kommer det att bli ändring på snarast !
i resten av huset är alla skrymslen och vrår fyllda till 110%
dags att börja varva ner nu och ta lite kväller tror jag...!


glöm inte att rösta på mig på www.blogglista.se
sök på josefineullberg, så kommer jag upp =)
tack så mycket !

myspys

så var det frdag igen då... tiden går alldeles för fort!
maten var super god :D
nu är det dags för let's dance och lite glass. jag kom nyss på lite idéer som jag skulle kunna göra i mitt rum, möblera lite, just nu är jag inramad i flytt kartonger...


krulltott

idag vaknade ja goch undrade var jag var, jag tittadde mig omkring och kom på att jag var i nya huset. det var jätte skönt att sova i min nya säng =)
som jag berättade igår så skulle jag ha lockigt hår idag, och så blev det.
idag hade jag lite sovmorgon till 9, i skolan rullade det på som valigt. vi fick reda på att vi ska ha gitarr provet nästa vecka! vi hade också ett oförberätt prov i So, etik &moral, jag satt kvar längst, som vanligt, hihi^^

väl hemma "nya hemma"  så var det fullt, fullt av kartonger. mamma och morfar hade kört flyttkartonger hela dagen, och det fortsatte även när jag kom. men nu börjar det likna något!
smarta jos skulle försöka få igång Tv:n sm ingen annan hade fått igång, och vipps så funkade den. jag har typ magiska fingrar, eller så är jag bara väldigt smart !!!
nu börjar jag känna doften av maten, nu ropar dom att den är klar också, time to go=)

odd molly tröja
sunshine linne
wesc jeans
thomas sabo smycken

nya huset, inatt

kan det blir bättre...?
inatt ska jag sova i nya huset, men mamma och olivia ville inte, så jag och morfar tog med våra viktiga saker och gick dit. mina viktiga saker var typ: mobilen, datorn, kläderna, sminket och locktången. jaa, ni hörde faktist rätt, -locktång! det betyder lockigt hår imorron. det är faktist ovanligt mig att ha, det är bra för då kan jag inte ändra mig i morgon bitti till platt hår med tanke på att jag inte har med plattången. smarta jos, som lurar dig själv!
VET NI ?! jag har fått en dubbelsäng nu :) fatta vad soft att sova med hur mycket plats som helst!
men pricken över i:et är väl med datorn i knät, det kallar jag soft!!!

imorron, sovmorgon till 9, plugget, sedan hem, eller hem till förra hemmet typ... jaja, för att flytta över alla saker, nu är det ju bara jag och mina "viktiga saker" som är här!
dags att sova i min STORA säng nu då =) god natt♥


pizza dieten

ja ja, jag vet,  jag ska börja ladda upp innför tjejmilen, men det tar vi imorron...
idag efter en lång skoldag med "ärtsoppa" (om man kan kalla det för det?!) och ett påskrivet hyreskontrakt är man värd en pizza. så jag gick till Isolabella för att hämta våra beställda pizzor, mmummmsfillibabba för det !

min pizza (pizzakartong) topping med bearnaisesås, ofc!

inatt så kom jag i säng liiite sent kanske, typ vid 3. fast en anledning var ju för att jag och mamma mötte morfar som kom med båten mitt i natten. sen åkte vi runt i stan och letade parkering för släp, efter ett tag hittade vi en finfin parkering vid krutornet. medans morfar höll på att parkera så gick jag och wilma till almedalen och sprang runt lite och busade, vi hörde domkyrkan slå 1 slag, vilket betyder att klockan var 01.00. lite galen som springer ute där vid den tiden kan man tycka, men det var bara jag, wilma och mörkret som var där...!
...lite vinden också!
som ni förstår så var inte jag den piggaste idag, och mer otur kan man väl inte ha när man börjar med en lektion som består av att sitta helt still och lyssna på våran hemkunskapslärare som pratade om kolhydrater, fett, vitaminer och alla dom där... det var nära på att man somnade där fast jag höll mig i skinnet och klarade lektionen som var 1,5 timme!!!
sen så skulle vi ju bada idag också på idrotten, det gick bra och jag simmade på som vanligt.
bra dag :)

morfar ♥

nu sitter morfar på båten och är på väg till våran lilla ö. han kommer ungefär, eller exakt 00.20 (kollade precis båtlistan) han kommer med bil och släp och ska hjälpa oss med flytten, snällt :)
jag tänker vara vaken tills dess, fast tröttast är nog morfar som åkt ända från Hallstavik, ungefär vid Norrtälje för er som inte riktigt vet var det ligger...
dessutom så brukar morfar vara vid båten några timmar innan också så han var nog i gång tidigt med resan hit.
nu är det bara 2 timmar kvar tills han kommer, fast.. suck, sen ska man hitta en parkering i innerstan, efter midnatt. en parkering för släp också! aja, det går väl bra.

ikväll var jag en stund hos Emma, hon behövde låna en bikini tills imorron. vi ska då bada med klassen på idrotten, tumme upp för det !

god nattis ♥

ångesten!

nu är det ungefär ett halv år kvar till jag ska vara med i Tjejmilen. JAG, asså en MIL, ska jag springa, jogga, lunka, eller gå! jag har nästan inte tränat någonting inför det, den härliga tanken av julskinkan och co. gör att jag ännu inte kommit igång med träningen...
mamma var med förra året, och det gick väl hyfsat, men i år så har hon mig att tävla emot också! fast nu ska jag inte vara för kaxig...!
fast när man flyttar och ska packa ihop ett helt hus på några dagar är en träning i sig, springa upp, ner, till köket, förådet. inte kan man tro det, men SANT är det iallafall!

tjöjan man ska ha på sig när man ska träna till tjejmilen.
på tröjan står det: "jag tränar för Tjejmilen 2009"
hoppas den kommer till användning...


ännu mer ångest...
tror det blir sista natten i det "gamla" huset inatt. imorron flyttar ja g och alla saker.

liten snabbis om idag då,
hmm, var började dagen...? juste! dagen började med att jag följde med Kornelia, hon skulle ta bort ett stygn från en leverfläck som hon tagit bort för en vecka sedan. hon var lite nervös, fast hon klarade det gallant :D
sen har vi jobbat lite med engelska och matte, som vanliga onsdagar. I skolan har vi ett pingis rum, där sitter hela klassen sammlad på rasten. för det mesta spelar man ju pingis där förstårs, jag är inte direkt en höjdare på det, men kul är det ändå!

today I'm wearing...

en tisdag med topping
idag har varit en ganska bra dag att ta sig igenom. det började med att vi hade teori på idrotten, vilket var ganska underhållande, eller det som var underhållande var när våran idrottslärare började att sjunga en motions sång, hehe!
sen var det lite vanlig matte, franska och läsning. På So:n pratade vi om prao, jag vet väl inte på pricken var jag ska praoa men något med jurudik skulle väl sitta som en prick i mål, "prick i mål" hihi, vilket uttryck liksom...
väl hemma i "flyttlådan" så blev det mest pluggning och packning, ovanligt va?! hehe.
jusste dagens paus blev en semla, god som tusan!
hemmagjord, ofc!



favoriten


  • Odd Molly tröja lila
  • vitt sunshine linne
  • svarta BikBok byxor

älskade vän!

Farväl är ej för alltid
adjö är inte slut
I mina tankar finns du,
där finns du alltid kvar



kornelia,

det du skrev var helt ortoligt, jag vet inte hur jag ska bemöta det! visst har vi haft det bra och det ska vi också fortsätta att ha, och det kommer vi aldrig att glömma! älskade du!
 kom ihåg att du har en varm och trygg plats i mitt hjärta <3

mumms med mummsmumms

dags för doping mitt i flytten, det blir en mummsmumms!
jag trodde att mitt rum var klart men det gick yttligare ner i 2 karonger till, så nu är det 7 st, helt otroligt, det är ju tomt men ändå inte...

idag, vanlig måndag. seeegt som vanligt! i skolan har vi gjort det vanliga, och precis när våran klass skulle ha datasalen så kolappsar nätverket och vi kan inte förtsätta, så typskit!
en annan sak, jag har lärt mig att sticka! woohoo, det var lite coolt va!?
nu ska jag ut med lilla Wilma och Nina på en promenad.
p.s skulle hälsa att robin var bäst, eller efter mig då!


SARA FYLLER ÅR IDAG

idag fyller min snälla lilla Sara år! hela 15 år!
ett stor grattis till dig vill jag bara säga ♥
jag har känt dig i 4 år nu! det är något specielt.
GRATTIS

livet i en flyttkartong

dagen i sig har varit en låångdragen och enstakig. mitt rum är nu i några flyttkartonger, 5 kartonger faktist! och så ska alla kläder ner sen också...
tänk att det kan ta sådan tid att packa ihop ett liten rum bara, har hållt på hela dagen verkligen, lunch och läx paus en gång bara!
som ni förstår så ska ni alltså flytta, det beror inte på att vi inte trivs här, för det gör vi ju. det är för att han vi har hyrt av ska sälja, så vi kommer om några dagar flytta ungefär ett kvarter bort bara. så den härliga innerstaden kommer att stanna hos mig fortfarande, tur är väl det!! ♥
det gäller planera kläder nu så att jag inte packar ner alla, det skulle bli lite panik....!

nu ska jag bara platta håret, sen är det dags att börja tänka på refrängen. bara jag hittar till min säng bakom alla kartonger! good natt pus s<3

energi mackan

ikväll har jag och Emma varit på värsta skratthumöret. Vi skulle bygga kort hus men Emma va lite amatörig, hahah!
Sen försökte vi komma på olika saker som vi va bättre på än den andra. Det hela började med att Jag blev sugen på ost och började hyvla några skivor. Emma ville också ha lite, sen tog jag fram en macka och det ena ledde till det andra. Det hela bröt ut i ett skrattanfall som varade ett bra tag. Vi skrattade åt allt och ingenting. Vi försökte bygga korthusmen det gick verkligen inte !!
Pricken över i:et var väl när vi satte på Björn Gustafsson dvd:n och fick skatta lite till.

Coola Björn!


the "blogg" family

good morgon världen,
idag vaknade jag av att mamma ringde, eftersom hon jobbade så ringde hon. hon skulle tydligen berätta om en blogg.
det visade sig att mamma hade gjort en blogg, min mamma liksom...vi får väl se hur det går med det, men det går nog bra :) hon heter iallafall ulrikawallin.blogg.se om någon skulle vara lite intresserade!
planerna idag lutar åt en hemma dag, städa i mitt rum, det behövs, det kan jag lova...!
jag måste också palla mig till en affär som har a dvd- skivor som man kan bränna på. annars så får vi se vad dagen har att bjuda på! =)


barnhemmet, suuger

som sagt så skulle vi se på film ikväll, hos ludde. och det blev filmen barnhemmet. recentionen om den verkade bra, vi hade läst om den och sagt förra filmkvällen att vi skulle se den här eftersom the shining inte var den bästa direkt...
var filmen bra då?!
inte direkt, vi ville se en rysare, men den här var inte värre än The Shining, och den var ju inte änns värre än bamse så, ja ni förstår vad jag menar. jag blev alltså inte nöjd med filmen, den här gången heller...
till och med Ville som var värsta lilla "mesen" tyckte inte den var SÅ farlig. det tror man inte om Ville, men han var så himmla rädd först så det var inte sant!
men annars blev väll kvällen lyckad och det avslutades med att blondin Bella åkte ur från Let´s Dance :)

nu sitter jag här skriver och kanske ska "hoppa i lopplådan" snart. hehe.
good natt puss♥


den "läskigaste" scenen i filmen barnhemmet, wohoo!

typ filmkväll

ikväll har vi lite planer på en fimkväll. eller vi har rättare sagt bestämt en filmkväll, det blir hos Ludde.
vilken film vi ska se återstår ännu, men det blir väl någon rysare typ. hehe.
det får vi höras om igen.

om idag kanske...
en softar dag som började vid 11, sen tittade vi bara på film och satt i datasalen. sen slutade vi, typ vid 14. det kallar jag softar dag!
vi får hoppas att Amanda kan andas nu, eftersom hon hade sett Johan Palm idag i stockholm. david, sara och amanda är där över helgen för att titta på Chris Brown på Hovet. ganska soft det också faktist.

nu ska jag och emma gå och köpa lite godis, chips läsk eller vad vi nu är sugna på till ikväll....
hörs sen lovers<3

sovmorgon :)

idag har jag sovmorgon, till klockan 11 faktist. vid 9 så kom Malin och Nina hem till mig. vi ska vara hemma hos mig och fortsätta med bildspel och liknande till varumärke gotland. eftersom skolansdatorer är lite gamalmodiga och så.
ajaaj, nu drar nina i mitt hår och försöker göra en inbakad fläta, hoppas den blir bra :)
dags att kila, haa det <3

nu är julen putts väck

kanske lite sent att ha kvar julsakerna till nu, men idag tog vi iallafall bort dom sista juldekerationerna, det känndes på något sätt skönt men ändå lite tomt.
idag har jag fortsatt att vara uppfinnar jossan och har gjort uppfinningar som faktist kan bli något. vi är med i en tävling som heter varumärket Gotland, och jag har gjort ett bildspel med gotlandsbilder igår kväll, det blev någurlunda bra. men en sak som jag är lite imponerad av mig själv är att jag klurade, eller så svårt var det faktist inte att bränna över den till en Dvd skiva, riktiga uppfinnar jossan liksom.
malin ritade en bild eller bilder, det är helt j***a sjukt att man kan rita så egentligen. hon borde vinna hela alltet!

nu har jag precis slagit en hammare genom pepparkakshuset, boooom så var hela underverket krossat. fast det var ganska gott, lite dammigt kanske men men.

FÖRE
visst var det fint ?!


EFTER gott var det iallafall!


cholkadbil som jag har fått av Kornelia som jag tillslut satte tänderna i.


uppfinnar jossan

idag hade vi en uppfinnar dag, och vi i skolan var med i en tävlig över hela sverige som heter "finnupp"
jag och malin har gjort lite ritningar på allt möjligt, men det är lite sekritess innan det är klart !
efter skolan gick jag hem och slappade lite, efter mina dåliga vanor när man inte kan sova...
fy jos,du måste bli trött någon gång!
nu ska olivia på ridning, men jag blir väl kvar hemma.


dags att hoppa i lopplådan

med tanke på att jag bara har sovit i 2,5 timme på 1,5 dygn. det är inte så bra. så jag ska börja tänka på refrängen nu och hoppa i lopplådan, hehe... jag använder ganska roliga uttryck för att sova kanske :P

lite om idag också kanske....
jag vaknade faktist tidigt ändå, fast att jag sovit så lite! men i skolan märktes det att jag var övertrött, vi hade idrott som första lektion och jag var så speedad, som den där ekorrenfrån "på andra sidan häcken" när han dricker coffein , hihi. vi spelade innebandy. restan av dagen var sövande, typ läsning och film.
men sist hade vi rörelseverkstad och då blir man pigg igen...

goo natt och sov gott <3

10 tips om du inte kan sova...

inatt så kunde jag verkligen inte sova, jag somnade inte förän vid 04.00 inatt! helt otroligt, jag kunde bara inte så här kommer 10 super tips från mig om du inte kan sova. det här gjorde jag i natt:

1)  platta håret tills imorron, så att man sparar tid på morgonen. (kornelias knep faktist, som hon lärt mig)

2)  måla naglarna om man tycker det är fint. bara om man har bra ljus annars blir det bara dåligt.

3)  gå ut med hunden, om man vågar. för då får man liksom frisk luft och rensar huvudet lite.

4)  göra läxor är bra, man är så övertrött att man blir pigg så det passar bra, inte för att det kanske är det roligaste men...

5)  äta kakor och dricka te, det är perfekt. man ska inte dricka obo´j för då blir man bara ännu piggare!

6)  städa garderoben, det är alltid bra, man hittar också alltid något som man glömt bort.

7)  bestämma kläder tills nästa dag, då sparar man mycket tid och kan sova lite längre nästa dag.

8)  lägga fram kläder, nycklar, mobil, läxor och andra viktiga saker så att man inte glömmer dom.

9  )bygga korthus, det är bra för då blir man så sur när det inte fungerar och man kan blir sömning

10)  spela spel på mobilen, skärmen är ganska liten så ögon blir trötta och tillslut somnar man!

där var mina 10 super kan inte sova tips =) men vi får hoppas att det inte blir så att du inte kan sova <3


emma har träningsvärk

jag ville bara säga det att emma har träningsvärk för att hon har , aa för att hon är lite fööör vig än vad dom är okej att vara...
lilla stackare, men nu kan alla få tycka lite synd om emma!

lilla emma (stora) 15 om någon månad ju!


pax träning


en pyramid från medeltidsveckan med gycklargruppen pax!

idag hade vi som sagt pax  träning. det var första gången på terminen idag. vi ska också börja träna två gånger i veckan vissa veckor! men det blir nog bra för då kan vi vara i s:t hans skolans gympasal, nu är vi i aulan och det är inte så bra när man gör akrobatik och sånt. idag stretchade vi mest och pratade om medeltidaveckan, vi är inte bara gycklare i pax, vi är också dlävular, eldhäxor, änglar och pesten m.m
men jag kan ju inte anslöja allt för mycket innan medeltidaveckan.

imorron, hmm. skola. ovanligt.... neppp. good natt ♥

Nina och gitarren

idag var jag i skolan i en halvtimme för att vi hade den här mentorsadagen som jag pratade om förut. jag, malin och nina. vi var där vid halv 10, så jag fick en liten sovmorgon också :D
efter så gick vi lite på stan och tittade runt lite, sen så gick vi hem till nina. jag skulle ha en liten gitarr lektion med henne, och malin också då. vi ska snart ha gitarr provet så jag stck hem och hämtade gitarren. det gick ganska bra för henne faktist, jag tror hon gillar det också för hon tittade på gitarrer på nätet idag så...
medan nina spelade så lekte vi lite med ninas lillebror också, värdens sötaste som är ungefär 1,5 år och heter conrad. guud va sööt han är asså!
jag provade ninas spikmatta också för jag hade lite ont i ryggen, och den var ju jätte cool, en sån borde alla ha! =)
sen hade jag helt glömt bort att det var pax träning, men kornelia påminnde mig som tur va! pax är vår gycklar grupp. det får vi prata mer om sen, hur det var.

kraam

filmkväll

nu är kvällen planerad och klar. det blir en liten filmkväll med tjejerna + david !
det verkar som att det blir the shining eftersom dom inte såg den igår som det var tänkt. alla säger att den är AS läskig men vi får väl se...
det blir hemma hos kornelia, får berätta mer om vi får igång den idag ;)

hej dååå :)


13.37

woohoo, klockan är 13.37 det betyder "LEET"  eller elite= elit på svenska.  det är ingte varje dag man kommer ihåg att se det inte! coolt!
det känns som att jag är väldig mycket för att titta på klockan och hålla på med en massa saker att knacka i trä o.s.v

ha det, elit minut

sömntuta

det är nästan lite pinsamt att berätta när jag vaknade idag asså. fast jag somnade ganska sent också... jag vaknade vid 12!!! helt otroligt, fast det behövde jag nog efter första veckan i skolan och så.
idag har jag inget specielt uppskrivet på att göra listan, eller jo en sak. jag ska ta bort den gamla vallan på skidorna idag tror jag, det blir nog inte mer snö den här vintern här på gotland :(
imorron är det faktist ingen skola fast att det är måndag! vi har mentors dag, och då kommer man bara till skolan i en halvtimme och pratar i en liten grupp om skolan och klassen.
vad som händer ikväll får återstå så får vi höras om det igen.  puss<3

00.00

japp nu sitter jag här i sängen med min lilla dator i knät, snart somnar jag också...
nu är klockan 00.00, knacka tre gånger i trä och önska dig något. hmmm, vad ska jag önska. ...det kan jah ju inte säga det är ju hemligt.

good natt puss<3

våren är här!

                                                     snödroppar

  
vilket vår tecken! idag efter att jag kommit hem från att ha sovit hos Malin så
gick jag och Olivia (lillasyster) ut en liten promenad tillsammans med våran
underbara lilla hund. vi var ute ett tag och när vi gick innanför murarna här i
visby innersatd en bit från vårat lilla hus, vid s:t Nicolai ruin så fick olivia syn
på detta, någrasmå snödroppar! nu är det inte länge kvar tills våren är här!
 woohoo!


françois

nu har pluggsidan av mig kommit fram, och det är väl faktist bra. jag tränar till det muntliga provet som vi snart ska ha. det handlar om plats(=maträtter) i frankrike. vet ni att i FRANCE  där får dom typ 5 rätters i skolan medans vi får typ "kattmat" här, det är faktist INTE att ta i jag lovar. jaja, nu får jag ta och fortsätta med mina texter och glosor så att jag får det gjort.

bise & étreinte <3


dikt

       hur skriver                 man en dikt
    utan mening?            hur fattar man
 det detofattbara?      hur beskriver man
det oskrivbara?  känslan av att bära för
 djupt för hjärtat, utan att den ska brista,
   det lättar kroppen, spränger gränser,
        svindlar sinnet och lyfter själen.
             det för oss till toppen och i
               djupet vi aldrig skådat.
                   sen faller allt i bitar 
                     och du vet varken
                        ut eller in. allt
                          är annurlun-
                            da nu för-
                               utom
                                  du.


writen by: josefineullberg.blogg.se

nu är dom mina !

idag efter skolan så var jag och mamma på stan, och gissa vem som fick adidas skorna då ?! Moi. merci mammsen ♥

Sovmorgon idag:)

vaknade av att malin ringde och sa att det var dags att gå upp, efter en stund kom emma hon hjälpte mig att bestämma kläder, sen kom malin och vi gick till skolan, like everyday.  på musiken spelade vi gitarr, vi ska snart ha ett prov i gitarr. men jag tror nog att det sak gå bra, jag kan ju MVG nivån så jag hoppas på det bästa, hihi =)
vi gjorde klart våra hus på tekniken idag också, vilket man skulle vara idag...
som sagt va jag och mamma på stan idag på eftermiddan, malin ringde typ en gång i halvtimmen och undrade om jag skulle komma snart för jag ska sova hos henne ikväll.
exotisk tallrik säger jag bara! fy tusan va gott det var, med typ 20olika frukter. mummma. sen blir det nog inte lika nyttigt, vi har ganska mycket godis som väntar! <3
 exotiska frukter

bloglovin.com

här på bloglovin´  kan du följa min och alla dina andra favorit bloggare. det funkar så att du lägger till dina favoriter och sen kan du se allas ny upplaggda inlägg. Smart va!? jag har även länkat dit om ni är intresserade!

goodluck ♣

today it´s okey

tja, idag är jag faktist på ganska bra humör och livet leker. dagen var helt okej idag,  vi hade hemkunskap och gjorde typ energi mackor, inget vidare. , sen så hade vi läsning och jag läser inte direkt den bästa boken, hehe, det låter typ som att min dag var jätte tråkig hitils men är ma n på bra humör så kan även det allra tråkigaste sakerna bli roliga! sen forstatte vi med françois oc h lite idrott. på idrotten hade vi matta, nu börjar det bli lite kul här... jaaa, för jag fick faktist 4/4 poäng på hjulning, stå på händer, bakåt kullebytta oc h lite andra saker också. lite nöjd faktist :)
sen var  vi i tekniksalen och byggde på våra el- och värme- hus, vi börjar komma till slutet av vårat byggande nu faktist.
vi  fick lite mer information om "finnupp" dagarna nästa vecka då vi ska uppfinna egna idéer och tankar. jag tror att jag och malin har något riktigt stort på gång... eller vi VILL komma på något riktigt stort!
sen så gick ju jag och malin på stan som sagt för att titta på skorna.

när jag kom hem så ville mamma också gå lite på stan så vi gjorde det en stund vi också. på kvällen sen så fikade vi lite och spelade kort, med famlijen. och vem vann då...?! jag så klart!!! jag är helt oslagbar i kort, hihi. :)
ha det bra : D

snygga skor!

               
idag efter skolan så var jag och malin och tittade på skor, sen hittade jag dom här! dom va ju as coola, hoppas ni också tycker det!? :) och för en gångs skull så tycke faktist  mamma det också. så vi får väl se om det blir några,  eller om jag hittar några snyggare... =)

pluggis

hehe,  jag vet inte om jag kan kalla det pluggis...
men just nu så sitter jag och skriver en reseguid på engelska, jag skriver om delsaten New York. det går inget vidare, men jag försöker så gått jag kan.
men inte nog med det.... så sitter jag vid sidan om engelska och pluggar franska till imorron, vi sak snart ha ett muntligt prov så det är bäst att börja nu.
je bûches françois maintenant = jag pluggar franska nu

bise & étreinte <3

alla underbara vänner

hejhej !

jag vill bara börja med och tacka alla mina underbara kompisar runt omkring mig. Ni är vänner man inte vill tappa taget om och jag jag vill verkligen säga det nu, att ni betyder så oerhört mycket för mig så det är inte sant. Kompisar som är inte löv som faller ner från ett träd som man kan hänga upp igen! Ni vet vilka ni är, ta till er älskligar  ♥

till dagen händelser då...
skolan som vanligt, fick gå upp lite tidigare idag för att min lilla hund ni vet, wilma skulle få en liten promenad på morgonen.
 let´s start with Svenska, vi håller på med etik&moral just nu och gjorde en ganska vanlig övning, när vi var klara så sa våran lärare att det hade varit ett prov!!! ajaa, det gick som det  gick...
sen så hade vi slöjd och vi stickde, sen efter lunch så blir man så himlans trött. vi satt u datasalen men ändå. sist så hade vi SO-12:an, och det va ju inte min starka sida idag inte. det är alltså en frågesport i grupper, jag var kanske lite för okonsentrerad kan man säga.
sen efter en lång dag gick jag hem för mig själv och vilade lite, syrran skulle rida idag men jag orkade inte följa med den här gången så jag stannade hemma vid datorn och så har jag plinkat lite på gitarren =)

Wilma

                                                  
                                    lilla älsklings hunden, som är sööötast på jorden! henne kan
                                                        man iallafall alltid lita på och prata med.
                                                                älskar dig mest, wilmis  ♥

up.side.down

jaa, det är sant, hela världen känns upsidedown just nu ! men det är något vi inte orkar bry sig om nu... se frammåt bara så löser det sig förmodligen. and livning the life !!!
den vanliga dagen då, den har varit lång och händelse rik. min dag börjar med lilla malin som ringde 07.05, like eveyday, annars skulle jag sldrig komma upp, hehe.
och dum som jag är så väljer jag att platta håret när jag har bråttom ändå liksom. men, men. jag hann iallafall. och vi började skolan med idrott. sen va det typ vanliga änmen som matte, svenska och Francois. men sist på dagen hade vi elevensval och då har jag valt redskaps gymnastik. när jag kom dit va jag ensam tjej bland en massa grabbs från olika klasser. men lite senare så kom malin Ahrling, kornelia och emelina =)  vi tränade på volt bl.a, jag är på god väg iallafall tror jag.
på eftermiddan va jag en liten stund med emma och vi typ pratade lite och kollade på datan. sen på kvällen när jag va hemma så bestämmde sig jag och nina för att ta en liten, eller det blev en lång,lång,lång.... men det va skönt, och så kunde man ta med hunden också. två flugor i en smäll liksom :)
det är egentligen inte så konstigt att jag är trött på morgonen när jag aldrig går och lägger mig på kvällarna! skärpning Jos!!! på tal om igenting, visst blev min ipod bra som jag fixade, om ni har någon låt som ni vill lyssna på är det bara att säga till, så kanske jag kan fixa det, jag är inte på teknisk, men det löser sig!

goo natt <3

älskade vän!


jag gårter med díg min underbara vän, du har det inte
lätt just nu. jag hjälper dig så gått jag kan och du
vet att jag alltid finns här för dig !  ♥ ♥ ♥

helt vanlig skoldag

vaknade av att telefonen ringde och klockan var 07.05, det betyder att det måste vara malin. men jag orkar inte svara så jag låter mamma göra det istället. men klockan var mycket så jag var tvungen att palla mig upp ändå eftersom det var skola idag...
jag gick upp och fixade det vanliga innan en skoldag, så som att sminka mig, fixa håret, äta :) sen var det bara att gå ut, i det kalla och blåsiga vädret. "inte kul känsla"
väl i skolan så började moi med Francois, inte det roligaste men det funkar. sen rullade dagen på som en vanlig seg måndag, men sist hade vi syslöjd. det var ganska kul faktist. vi håller på att sticka och jag har ingen idé om vad jag ska sticka, någon som har en bra idé som jag kan göra?
men efter skolan så gick jag och Malin hem till mig och pratade lite och spelade keyboard typ :)
jag skulle egentligen vara med emma idag, men det blev lite mkt på en gång så vi tar det en annan dag <3

nu sitter jag i sängen med datorn i knät, det är otroligt bra det här med mobilt bradband  asså =)  imorron, tisdag.... hm, inte så mycket planerat faktist...    ha en bra kväll <3


grattis!!!

idag fyller våran dramadrottning Diana 15år!!! jag vill hälsa henne
ett stort grattis och hoppas hon har det bra i sthlm.
    ♥

 

bildspel


rösta på mig!

gå in på Blogglista.se där kan du rösta på mig, sök på josefineullberg där så hittar ni mig!

tack för att du gör det <3

Jesse McCartney-Because You Live



tack emma för att di tipsade mig om den här låten! <3

jag&malin


vi har nu varit vänner sen första gången vi träffades,
och det var nu för fyra år sedan, så länge som jag
nu har bott på gotland!<3

sent igår...

fortfarande trött efter en lång kväll framför datorn, jag skulle fixa i ordning min bakrund och det var ju inte det lättaste direkt...
och efter att jag varit vid datorn kunde jag absolut inte sova, så jag gick upp och kvälls fikade, eller natt fikade kan man säga. en sen natt ledde till en sen morgon, så jag vaknade inte förrän Malin ringde, men jag orkade inte gå upp då så jag ringde upp henne lite senare istället :)
som sagt så skulle jag ju vara med emma idag, för vi skulle vara barnvakt åt hennes lilla syster Ella, hon är bara för rolig och gullig asså<3, men eftersom jag vaknade så sent och halva dagen hade gått så blev det inte så länge eftersom att emma skulle på gymnastik lite sennare idag!
nu är jag istället hos malin ♥  hon behövde lite hjälp med sin blogg så jag hjälpte henne lite med den, besök gärna henne på www.millymalin.blogg.se :)

xoxoxo, som malin brukar skriva <3

var finns snön?!


inte en vinter till utan snö! jag hata gotland!
jag vill ju åka skidor :(

Heldag i kyrkan...

Äntligen hemma nu efter en lång dag på min konfimations träff. Vi hade bestämmt oss för att gå dit. men av någon anledning så skulle Nina bli sen, så jag och emma bestämmde oss för att gå lite tidigare. det va långt, ända till terra nova kyrka liksom...
vi gick in på ica maxi en stund också eftersom vi hade tid! Väl framme så kom nina och dom andra också. fast dom hade åkt bil! I kyrkan blev vi indelade i grupper och pratade om julen. sist var det en gudstjänst, inte den roligaste dagen direkt...
nu har jag ätit pizza och sitter i sängen. imorron ska nog jag och söta lilla emma va :) ♥


Vilken j***a tur!

godmorgon!

lite trött vid den här tiden, inatt kunde jag inte sova p.g.a att min nya dator krånglade och inte ville starta eller någonting. Men nu när jag vaknade och fixade lite men bateriet så fungerade den igen! :) helt otroligt.
För att jag är uppe så här tidigt beror på att jag ska på konfimations träff idag. jag, Kornelia, Emma, Nina och Amanda, Diana är i Sthlm och softar. Men vi ska i.a.f gå ända till terra nova och vara där hela dan! vi får se hur det går....

ses sen så får ni höra mer...

Låt äventyret börja!

hejhej

Jag har länge läst och kollat in andras bloggar och fick för mig att jag också skulle börja! Så nu som ni ser så har jag börjat. som ni förstår är jag en ovan nybörjare så ställ inte för höga krav nu i början. jag ska göra mitt bästa!

puss&kram


RSS 2.0