Eldkvarn

Sommarens höjdpunkt är nu över. I helgen var det bilfärd till fårö som gällde. Fullpackade med tält och regnkläder trotsade vi dåligt väder och åkte iväg. Konserten var kanonbra men lite kort.

Vi plockade lite kulturpoäng genom att besöka Sylvis döttrar och kutens på hemvägen. Det bästa av allt var att jag fick tre dagars ledighet.

Väl hemma i ett lite torra Visby blev det gratulationer till den 62:a bröllopsdagen för paret på Bungegatan.
 

Födelsedagsfirande

I fredags var det 80års fest ute i Björkhaga. Det var Rikards farmor som fick ett riktigt härligt firande. Det bjöds på god mat, sång och tal. Av de 70 inbjudna kände jag väl ungefär fem av dem, dessutom var hälften från Finland. Det var många nya ansikten och svåra ord. Kvällen avslutades vid Varbos med dans fram till småtimmarna. Riktigt lyckad kväll!
 
 
Bild från Victoria
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin frukost

Skönt med helg?!

För min del betyder helgen jobb men inte förens på kvällen. Därför spenderas dagen med folk som har helgledigt. Vilka lyxlirare! Dessutom var det som som stod för frukost denna fina morgon. Frukost är som mitt andra efternamn kan man säga eftersom jag har jobbat med det ett bra tag.

Kvällen nere på VBC var toppen! Bra tryck med glada miner. En eloge till min pappa som hälsade på mig på jobbet och väntade tills jag slutat så att jag fick skjuts hem, mitt i natten. Nu är mina fötter trötta trots mina toppenskor... Borde testa att ha en stegräknare någon dag.

Lördagsfrukost @penthouse




Frukost med havet


Juice


Ett litet mongo

RSS 2.0