Det bästa av två världar

 
 
 
En tisdag, 3:e terminen i juriststudiernasvärld har familjerätt på schemat. Det roligaste inom juridiken enligt mig. Vi har djupdykt i Äktenskapsbalken och allt som har med äktenskap och bodelning att göra. Det innebär en kombination av paragrafer och siffror, det bästa av två världar enligt mig.
 
Kvällen bjöd på lyx, god mat och trevligt sällskap hos mamma. Morfar och Birgitta tittade även förbi och vi hade en mysig skypedejt med Olivia. 
 
 
 
 
 
 
 

Lidingöloppet

 
Efter en sommar med lite för mycket drinkar och pommpa har den mesta av vårens träning gått upp i rök. De senaste två veckorna har bestått av spurtträning inför Lidingöloppet. Jag och mammsen begav oss till Lidingö för att ställa upp i loppet. Det är lite av en folkfest att vara med i lopp som detta. Och ja, det är den jobbigaste milen jag varit med om. Backar efter backar... 
Mitt mål efter detta lopp är att fullfölja en tjejklassiker. Lidingöloppet är en av de fyra momenten till en tjejklassiker. Det som står näta på tur är tjejvasan, vättenrundan och vansbrosimmet. 
Nästa mål är alltså tjejvasan, som äger rum om exakt 5 månader.
 
 

Retro

 
Jag och mina juristbrudar har satt rötter på baren Retro. En liten och trevlig bar som ligger nedanför lägenheten på Sveavägen. En trevlig kväll som definitivt kommer bli fler av. 
 
 

Syrran till Belgien

Hennes slott som hon bor på 
Moule de frites
Alkohol, t.o.m. på IKEA
En vanlig skaldjursplatå
Huîtres
 
Manneken Pis
Ett måste som en juriststudent i Bryssel är att besöka Europa Parlamentet
Detta kan man vänja sig vid...
Välkommen till Ollvas
 

En bra sommar helt enkelt

 
Sommaren, Gotland, det går inte att beskriva bättre än med dessa underbara bilder. 
 
 
 

RSS 2.0