Första arbetspasset

Hemma efter 9 timmar nere på VBC. Det var min premiärkväll som servis i år. Det var mycket nya saker att ta in och komma ihåg men för varje timme blir det bättre. Dessutom var vädret på vår sida som gjorde att det kom mycket folk. Försök till att sova nu för att orka en förhoppningsvis lika bra om inte bättre dag imorgon.
Mina underbara flickor Emma och Malin var kvällens räddare som har tagit hand om lilla Wilma. Inte nog med det så har dom även bakat en kaka till min frukost.

Hatar att sova själv!! Komma hem till en lägenhet som är mörk och krypa ner i en kall och tom säng. Inte någon som kan massera mina fötter efter ett långt arbetspass... DISS
Orkade inte bädda i lakan i min säng så jag sover i min systers säng...
Godnatt


Gotland levererar

Idag leverarar Gotland en toppendag! Strålande sol, inte ett moln och "vindstilla". Ikväll börjar första arbetspasset för säsongen nere på Visby Beach Club. Vilket är perfekt när det är så fint väder.
Jag måste skryta lite också.. Jag har nämligen städat hela morgonen. Det väntas finbesök till helgen så det är lika bra att börja i tid!

fotbollskväll

Ice Age 4 var den bästa filmen jag har sett sedan den förra Ice Age.
Förutom att spendera min tid framför datan och HTML-kodernas värld så har jag ett öga på fotbollen. Det är en så kallad "fotbollskväll" här i soffan och jag är lika intresserad som vanligt... Men hallå semifinal?!
Jag kan även passa på att meddela att det fortfarande står 0-0.

Dagen jag har väntat på

Jag fortsätter på samma ämne som förra inlägget, biljetter och föreställningar! Idag är det inte vilken dag som helst...
Det är en dag som framför allt jag har väntat på i över ett år! Klassa mig som en töntig barnunge men det är ICE AGE 4 premiär idag.

Ice Age 1
Ice Age 2- Istiden har aldrig varit hetare
Ice Age 3- Det våras för dinosaurierna
Ice Age 4- Jorden skakar loss

Trailer:

SHM

Bokstäverna SHM har varit väldigt omtalade under de senaste dagarna. I början tyckte jag att alla var töntiga som skrev om detta på alla forum som finns.

Grupptryck? Inte vet jag men någon övertalade mig att gå med strömmen och vara en i mängden.
sååå....
JAAAAAAAAAAAA VI FICK BILJETTER TILL SWEDISH HOUSE MAFFIA !!!

Den 22 November är vi ett gäng som drar till huvudstaden för att se en av deras sista spelningar.



Back on Track

Dags att ta tag i min gamla passion igen. Det var ett år sedan ni såg mig sist och nu är jag tillbaka.
Det är helt sjukt vad ett liv kan ändras på ett helt år. Jag skulle aldrig, aldrig tro att det skulle se ut som det gör idag för ett år sedan.
Något som inte ändrats dock det är mitt tjat om VBC (Visby Beach Club) som är mitt jobb även denna sommar.
Vi får se vad det blir med det här. Vi håller tummarna tycker jag!

RSS 2.0